Pošalji upit

Izvan
okvira

Vijesti Najnovije vijesti

OBJAVLJEN POZIV ZA PREDFINANCIRANJE U OKVIRU PROGRAMA EUROPA PLUS U 2014. GODINI

Nacionalna zaklada danas je objavila Poziv za predfinanciranje u okviru Programa Europa Plus u 2014. godini koji organizacijama civilnoga društva iz Republike Hrvatske omogućuje predfinanciranje provedbe projekata ugovorenih u okviru programa Europske unije.

Više

ANKETNI UPITNIK O USLUGAMA IMPACT UREDA U BRUXELLESU

IMPACT ured za međusektorsku suradnju i dijalog u Bruxellesu (IMPACT ured - Bruxelles) osnovan je u listopadu 2009. godine, kao rezultat suradnje između Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i Europske službe za građansku akciju, a zamišljen je kao višegodišnji projekt, čiji je osnovni cilj uspostaviti odnose organiziranog civilnoga društva u Hrvatskoj s institucijama EU u Bruxellesu te europskih mreža organizacija civilnoga društva.

Više

NACIONALNA ZAKLADA OBILJEŽILA 10-GODIŠNJICU OSNUTKA I EUROPSKU GODINU GRAĐANA

Nacionalna zaklada obilježila je danas u Laubi - Kući za ljude i umjetnost u Zagrebu 10-godišnjicu osnutka i sustavne podrške razvoju civilnoga društva te Europsku godinu građana. Programu pod nazivom Aktivni u zajednici nazočilo je tristotinjak predstavnika udruga, predstavnika institucija davatelja financijskih podrški, vladinih institucija ...

Više

PREDSJEDNIK JOSIPOVIĆ U IMPACT CENTRU

Predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović boravi danas u posjetu Impact-Europskom centru za međusektorsku suradnju u Zadru u sklopu sudjelovanja na predstavljanju izvješća UNDP-a"Plodno tlo za razvoj-kako najbolje iskoristiti članstvo u Europskoj uniji za ruralna područja Hrvatske".

Više

NACIONALNA ZAKLADA OBILJEŽAVA 10-GODIŠNJICU OSNUTKA

Zakonom o Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnoga društva donesenim 16. listopada 2003. godine u Hrvatskom saboru osnovana je Nacionalna zaklada s temeljnom svrhom promicanja i podrške razvoju civilnoga društva u Republici Hrvatskoj.

Više

OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO POMOĆNIKA(-ICE) VODITELJA PROJEKTA U ECAS-U I IMPACT UREDA U BRUXELLESU

ECAS objavljuje natječaj za popunjavanje radnog mjesta pomoćnika/pomoćnice voditelja programa koji/koja će pružiti podršku voditelju programa zaduženog za projekt "Trostruko A za građane: pristup informacijama , savjetima i aktivnoj pomoći" kao i za rad IMPACT ureda za međusektorsku saradnju i građanski dijalog u Bruxellesu.

Više

RASPISAN NATJEČAJ ZA PILOT-PROJEKTE "TROSTRUKO A ZA GRAĐANE"

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva raspisala je natječaj za pilot-projekte, kao dio međunarodnog projekta u suradnji s Europskom organizacijom za građansku akciju (European Citizens Action Service - ECAS) iz Belgije pod nazivom 'Trostruko A za građane: Pristup informacijama, savjetovanje i aktivna pomoć' (Triple A for Citizens: Access to information, Advice & Active help), za koji je odobrena podrška Europske komisije.

Više

PREDSTAVLJEN PROGRAM PODRŠKE GRAĐANIMA REPUBLIKE HRVATSKE NAKON ULASKA U EUROPSKU UNIJU

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva i IMPACT - Europski centar za međusektorsku suradnju u suradnji s organizacijom ECAS iz Bruxellesa u srijedu 3. srpnja 2013. godine u Centru IMPACT u Zadru predstavili su Program podrške građanima Republike Hrvatske nakon ulaska u Europsku uniju.

Više

Pošalji upit