Pošalji upit

Izvan
okvira

Vijesti Najnovije vijesti

Tjedan filantropije 2018. godine

Nacionalna zaklada povodom obilježavanja Europskog dana filantropije i zakladništva organizira središnju proslavu Tjedna filantropije u Dubrovniku, 29. rujna 2018. godine s početkom u 10 sati na Sveučilištu u Dubrovniku.

Više

Održan 8. godišnji sastanak Hrvatskog foruma zaklada "ZaDobro.BIT!"

U četvrtak 12. srpnja i petak 13. srpnja održan je 8. godišnji sastanak Hrvatskog foruma zaklada "ZaDobro.BIT!". Hrvatski forum zaklada ZaDobro.BIT! već osmu godinu zaredom okuplja preko trideset zaklada koje djeluju na području Republike Hrvatske. Dvodnevni sastanak Foruma kojime koordiniraju Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva održan je u Impact centru u Zadru.

Više

Nacionalna zaklada je u suradnji s Europskom zakladom za filantropiju i društveni razvoj prošle godine nagradila 5 (pet) zadarskih škola za zajedničku inicijativu razvoja filantropije u zajednici na koju ih je potaknulo uključivanje u Tjedan filantropije 2017. godine.

Učenici Osnovne škole Petra Preradovića, Osnovne škole Šime Budinića, Osnovne škole Stanovi, Osnovne škole Sv. Filipa i Jakova te Klasične gimnazije Ivana Pavla II. Zadar u vidu ove inicijative zajednički su osmislili slikovnicu koja se bavi temeljnim ljudskim vrijednostima. Slikovnicu su danas učenici zajedno sa svojim profesorima/mentorima predstavili u Kneževoj palači u Zadru a svojim recitalima, zbornim izvedbama te izložbom likovnih radova ostavili otisak dobrote na veliki broj onih koji su ih došli podržati.

Više

Nacionalna zaklada organizirala dvodnevnu radionicu za korisnike bespovratnih sredstava

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva od 2. do 3. svibnja 2018. godine u IMPACT centru u Zadru održava dvodnevnu radionicu podrške provedbi projekata za korisnike bespovratnih sredstava dodijeljenih temeljem Poziva “​Podrška razvoju partnerstava organizacija civilnog društva i visokoobrazovnih ustanova za provedbu programa društveno korisnog učenja”. Svrha ove radionice je osnaživanje korisnika bespovratnih sredstava za izradu što kvalitetnije dokumentacije vezano uz provedbu projekata te izvještavanje o provedbi s ciljem posrednog ubrzanja postupka izvještavanja.

Više

Nacionalna zaklada organizirala izobrazbu za korisnike institucionalne podrške

Nacionalna zaklada organizirala je 5. i 6. travnja 2018. godine prvi ciklus izobrazbi u IMPACT centru u Zadru na temu „Kvalitetna priprema prijava na ESF natječaje“ te „Društveno poduzetništvo: od teorije do prakse“ za korisnike institucionalnih podrški.

Više

Nacionalna zaklada organizirala izobrazbu za 8. i 9. Centar znanja za društveni razvoj

Nacionalna zaklada organizirala je od 12. do 16. ožujka 2018. godine u IMPACT centru u Zadru izobrazbu na temu "Društveno poduzetništvo: od teorije do prakse" te " Kvalitetna priprema prijava na ESF natječaje" za 13 saveza osoba s invaliditetom koji čine 8. Centar znanja te 15 udruga iz Domovinskoga rata koje čine 9. Centar znanja za društveni razvoj.

Više

NACIONALNA ZAKLADA RASPISALA NOVI NATJEČAJ U OKVIRU FONDOVA EGP-A I KRALJEVINE NORVEŠKE

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, akreditirana kao Provoditelj Programa za organizacije civilnoga društva u Republici Hrvatskoj financiranog iz Fondova Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške (EEA/NG), danas je raspisala novi natječaj ...

Više

NACIONALNA ZAKLADA, REGIONALNE MREŽE I URED ZA UDRUGE IZDALI VODIČ ZA UDRUGE

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, partnerske organizacije civilnoga društva u Programu regionalnoga razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske priredili su ...

Više

Pošalji upit