Pošalji upit

Izvan
okvira

Vijesti Arhiva vijesti

Impact centar danas je dobio najmlađeg počasnog člana - Emanuela

Grad Zadar je u suradnji s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva i tvrtkom Impakt d.o.o. obitelji Valčić, čiji je stan stradao u požaru zgrade u staroj gradskoj jezgri grada Zadra, osigurao privremeni smještaj u Impact-Europskom centru za međusektorsku suradnju dok im se zamjenski stan u potpunosti ne uredi.

Više

Hrvatska ‪1. listopada obilježava Europski dan filantropije i zakladništva - Tjedan filantropije 2020. godine

Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj kao koordinator Hrvatskog foruma zaklada ZaDobro.BIT! koji broji 38 članica i ove godine, u suradnji s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, po peti put uključuje se u obilježavanje 1. listopada - Europskog dana filantropije i zakladništva te će u razdoblju od 20. rujna do 4. listopada 2020. godine podržati brojne aktivnosti tijekom Tjedna filantropije, u većim gradovima u Hrvatskoj.

Više

Tjedan filantropije 2019. godine i dodjela nagrada "Otisak srca"/"Dobrota nas veže i spaja"

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva povodom obilježavanja Europskog dana filantropije i zakladništva organizirala je središnju proslavu Tjedna filantropije u Zadru, 28. rujna 2019. godine na Narodnom trgu.

Više

U Zadru održana međunarodna konferencija s tematskom raspravom "Održivi razvoj (lokalnih zajednica) Euro – Mediterana"

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s predstavnicima Zaklade Anna Lindh organizirala je konferenciju s tematskom raspravom "Održivi razvoj (lokalnih zajednica) Euro – Mediterana" u Zadru od 11. do 13. lipnja 2019. godine.

Više

Jedinstveno europsko tržište za filantropiju

Bruxelles, 10. listopada 2018. godine - Tijekom jučerašnje popodnevne rasprave u Europskom parlamentu (Bruxelles) koju je vodila zastupnica Ivana Maletić (EPP/HR) uz pomoć kolega zastupnika Josea Manuela Fernandesa (EPP/P) i Jana Olbrychta (EPP/PL) izložene su raznolike perspektive i gledišta o "Jedinstvenom tržištu za filantropiju i strateškoj ulozi filantropije u pogledu prijedloga o programu InvestEU".

Više

Otvorena Hrvatska kuća filantropije u Zadru

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s Europskom zakladom za filantropiju i zakladništvo otvorila je danas vrata Hrvatske kuće filantropije, resursnog centra za izobrazbu, razvoj i istraživanje filantropije u Republici Hrvatskoj u IMPACT centru u Zadru, Ulica dr. Franje Tuđmana 24b.

Više

Tjedan filantropije 2018. godine

Nacionalna zaklada povodom obilježavanja Europskog dana filantropije i zakladništva organizira središnju proslavu Tjedna filantropije u Dubrovniku, 29. rujna 2018. godine s početkom u 10 sati na Sveučilištu u Dubrovniku.

Više

Održan 8. godišnji sastanak Hrvatskog foruma zaklada "ZaDobro.BIT!"

U četvrtak 12. srpnja i petak 13. srpnja održan je 8. godišnji sastanak Hrvatskog foruma zaklada "ZaDobro.BIT!". Hrvatski forum zaklada ZaDobro.BIT! već osmu godinu zaredom okuplja preko trideset zaklada koje djeluju na području Republike Hrvatske. Dvodnevni sastanak Foruma kojime koordiniraju Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva održan je u Impact centru u Zadru.

Više

Pošalji upit