Pošalji upit

Izvan
okvira

Catalys Škola Lokalnog Razvoja

Catalys Škola Lokalnog Razvoja u organizaciji Catalys-a iz Londona u suradnji s Europskim edukacijskim forumom, Ministarstvom vanjskih i europskih poslova, LEADER mrežom Hrvatske i EDIC-a  održana je 29. i 30. listopada 2015. godine u Impact centru u Zadru.
Škola namijenjena je prvenstveno službenicima na lokalnoj i nacionalnoj razini te predstavnicima udruga civilnog društva, gospodarstvenicima i ostalima zainteresiranima koji žele doprinijeti lokalnom razvoju baziranom na lokalnoj zajednici - Community-Led Local .

Ovogodišnja škola se temeljila na iskustvu partnera iz Velike Britanije i hrvatskih stručnjaka a prikazala je metode i načine kako sa lokalne razine utjecati na veće korištenje obnovljive energije, koja može biti pokretač održivog razvoja lokalne zajednice.
Seminar je bio interaktivnog karaktera, metodološki kombiniranih izlaganja, diskusije, praktičnih primjera i video materijala, a program se provodio na engleskom i hrvatskom jeziku. Teme koje je škola obuhvatila vezane su za novi Program ruralnog razvoja od 2015. do 2020. godine.

Pošalji upit