Pošalji upit

Izvan
okvira

Najave događanja Arhiva događanja

Info dani INTERREG Programa Italija-Hrvatska u Zadru

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, u suradnji sa Upravljačkim tijelom i Zajedničkim tajništvom Programa, organizira u Zadru, 20. travnja 2017. godine, info dan s ciljem upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga

Više

Radionica “Sustav oporezivanja obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava” u Impact centru

LAG Mareta organizira besplatnu edukativnu radionicu na temu “Sustav oporezivanja obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava” i to 7. travnja s početkom u 10:00 sati u maloj dvorani Impact centra u Zadru. Predavanje će održati mr.sc. Miljenka Cutvarić, savjetnica urednica u časopisu Računovodstvo i financije.

Više

Nacionalna zaklada održala godišnji koordinacijski sastanak s Centrima znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva održala je od 1. do 3. ožujka u Zadru godišnji koordinacijski sastanak svih devet Centara znanja.

Više

Trening za obuku trenera za jačanje kapaciteta vijeća i predstavnika nacionalnih manjina

Trening za obuku trenera za jačanje kapaciteta vijeća i predstavnika nacionalnih manjina (VPNM) za praćenje i evaluaciju Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina (UZPNM) održao se u Zadru od 08-10. veljače 2017. u Impact Centru. Trening su proveli Lidija Japec, Robert Babić, Ljubomir Mikić, Nenad Karajić i Tomislav Sesvečan. Na ovom treningu prisustvovalo je i Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zadra.

Više

Radionica „Od neuspješnih projekata do dodjele bespovratnih sredstava“, 19. i 20.11.2015.

U sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” kojeg provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, 19. i 20 studenoga 2015. godine u Impact centru u Zadru, Put Stanova bb održati će se dvodnevna radionica za prijavitelje koji su podnijeli svoje projektne prijave na otvorene pozive za dodjelu sredstava iz Europskog socijalnog fonda iz programskog razdoblja 2007.-2013. a koje su odbijene ili nisu dobile broj bodova koji su prijavitelji očekivali.

Više

Edukacija za koordinatore volontera „Menadžment volontera“, 11. 11. 2015.

U sklopu projekta „Činim razliku volontiram“ financiranog od strane Ministarstva socijalne politike i mladih, koji se provodi u partnerstvu s Gradom Zadrom i Zadarskom županijom, Volonterski centar Zadar organizira edukaciju za koordinatore volontera pod nazivom „Menadžment volontera“ 11. studenog 2015. godine u Impact centru, Put Stanova bb.

Više

KONFERENCIJA „OTVORENA VRATA EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA – DOBRO UPRAVLJANJE“, 18.9.2015.

U organizaciji Ministarstva rada i mirovinskoga sustava održati će se konferencija „Otvorena vrata Europskog socijalnog fonda – dobro upravljanje“ u petak, 18. rujna 2015. godine u Zadru, Hotel Kolovare, Bože Peričića 14 s početkom u 09:30 sati.

Više

MEĐUNARODNA KONFERENCIJA “PICK AND MIX – A MULTI PERSPECTIVE APPROACH TO VOLUNTEER CENTRES”, 23.-24.4.2015.

U Impact centru u Zadru uz podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva od 23. i 24. travnja 2015. godine održava se međunarodna konferencija “Pick and mix – a multi perspective approach to volunteer centres” koju organizira Europski volonterski centar (CEV) u partnerstvu s Udrugom za razvoj civilnog društva SMART, Volonterskim centrom Osijek i Hrvatskom mrežom volonterskih centara.

Više
2/18

Pošalji upit