Pošalji upit

Izvan
okvira

Arhiva događanja Najave događanja

Seminar o novom Zakonu o radu

U utorak, 9. prosinca 2014. godine, s početkom u 9:30 sati u Impact centru u Zadru, održan je seminar o novom Zakonu o radu u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar, a na inicijativu Sekcije intelektualnih usluga.

Više

Seminar 1. modul pod nazivom Politička pismenost

Dana 30.6. i 1.7.2014. u Impact centru u Zadru održan je 1. modul GONG-ove edukacije za građansku pismenost. Cilj edukacije je doprinos razvoju građanskih, društvenih i političkih kompetencija samih nastavnika te osposobljavanje za kvalitetniju podršku razvoju građanske kompetencije učenika.

Više

Seminar "LAG-ovi kao nositelji razvoja ruralnih zajednica"

Od 10.-11. prosinca 2013. održan je drugi dio seminara za više od 50 predstavnika LAG-ova u Hrvatskoj pod nazivom "LAG-ovi kao nositelji razvoja ruralnih zajednica", u organizaciji Ureda UNDP-ja u Zadru i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Više

Seminar "Izravna prodaja i prerada suhomesnatih proizvoda na gospodarstvu"

05. i 06. prosinca 2013. godine u prostorijama IMPACT centra u Zadru u organizaciji Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA i Zadarske županije održan je tečaj za poljoprivrednike pod nazivom "Izravna prodaja i prerada suhomesnatih proizvoda na gospodarstvu".

Više

Seminar "Zadružno poduzetništvo -pokretač ekonomskog, socijalnog i kulturnog razvoja ruralnih prostora"

03. prosinca 2013. u prostorijama IMPACT centra u Zadru u organizaciji Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA i Zadarske županije održana je edukativna radionica Zadružno poduzetništvo – pokretač ekonomskog, socijalnog i kulturnog razvoja ruralnih prostora.

Više

Seminar „Jačanje udruga u području socijalne politike i zdravstva u Zadarskoj županiji“

U organizaciji ureda UNDP Zadar, 29. ožujka 2012. godine, održan je seminar „Jačanje udruga u području socijalne politike i zdravstva u Zadarskoj županiji“, u IMPACT-u Europskom centru za međusektorsku suradnju.

Više

Seminar „Kako se pripremiti za ulazak na europsko tržište“

U centru IMPACT - Europskom centru za međusektorsku suradnju u Zadru, 16. i 17. ožujka 2012. održan je seminar „Kako se pripremiti za ulazak na europsko tržište“.

Više

Seminar „Jačanje organizacija poljoprivrednih proizvođača kao pokretača proizvodnog razvoja“

U organizaciji UNDP-a Zadar, u utorak 21. veljače 2012. godine u centru IMPACT - Europskom centru za međusektorsku suradnju, pred oko 30-ak sudionika, održao se seminar „Jačanje organizacija poljoprivrednih proizvođača kao pokretača proizvodnog razvoja“.

Više
1/3

Pošalji upit