Pošalji upit

Izvan
okvira

Arhiva događanja Najave događanja

Ljetna škola Politička i EU pismenost

U organizacije Gong u Impact centru u Zadru od 6.-9. srpnja 2015. godine održana je ljetna škola Politička i EU pismenost. Program stručnog usavršavanja nastavnika pod nazivom Edukacija za građansku pismenost je podijeljen u tri glavna dijela tzv. modula: politička pismenost, EU pismenost i medijska pismenost.

Više

Okrugli stol Hrana lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u ugostiteljstvu Zadarske županije“

U organizaciji Zadarske županije i Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) za ugostitelje i hotelijere te poljoprivredne proizvođače i predstavnike javnog i privatnog turističkog sektora s područja Zadarske županije u utorak, 09. lipnja 2015. godine, u IMPACT centru u Zadru (Put Stanova bb) održan je okrugli stol „Hrana lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u ugostiteljstvu Zadarske županije“.

Više

Skupština Otočnog sabora

U organizaciji udruge Otočni sabor 29. svibnja 2015. godine u Impact centru u Zadru održana je Skupština Otočnog sabora na kojoj je sudjelovalo 70 članova udruge, predstavnika otoka u Dalmaciji.

Više

Stručno osposobljavanje u sklopu provedbe projekta HAZADR

Jadranski edukativno-istraživački centar za reagiranja na iznenadna onečišćenja mora, u suradnji sa Zadarskom županijom, je organizirao stručno usavršavanje pod naslovom “Čišćenje morske obale i životinjskog svijeta u slučaju iznenadnih onečišćenja mora naftom i naftnim derivatima” održano 19. i 20. svibnja 2015. godine u Impact centru u Zadru, Put Stanova bb.

Više

"REGIONALNA KONFERENCIJA O TERITORIJALNOJ ANALIZI, IZRAČUNU INDEKSA RIZIKA OD POŽARA I MODELIRANJU PONAŠANJA POŽARA", 4.3.2015.

U sklopu provedbe projekta Holistic Zadarska županija je 4. ožujka 2015. godine u Impact centru u Zadru organizirala "Regionalnu konferenciju o teritorijalnoj analizi, izračunu indeksa rizika od požara i modeliranju ponašanja požara". Cilj ove aktivnosti je koordinacija svih dionika u svrhu integracije izračuna indeksa rizika od požara te modela širenja požara u GIS sustava (AdriaFireGIS) koji će olakšati donošenje prediktivnih i operativnih odluka iz područja vatrogastva.

Više

PREDSTAVLJANJE PROGRAMA PODUZETNIČKI IMPULS 2015.

Predstavljanje Programa poticaja poduzetništva i obrta - "Poduzetnički impuls 2015." u organizaciji Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske i regionalnog koordinatora Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA održano je u Impact centru, 26. veljače 2015. godine

Više
2/15

Pošalji upit