Pošalji upit

Izvan
okvira

Arhiva događanja Najave događanja

Stručno osposobljavanje u sklopu provedbe projekta HAZADR

Jadranski edukativno-istraživački centar za reagiranja na iznenadna onečišćenja mora, u suradnji sa Zadarskom županijom, je organizirao stručno usavršavanje pod naslovom “Čišćenje morske obale i životinjskog svijeta u slučaju iznenadnih onečišćenja mora naftom i naftnim derivatima” održano 19. i 20. svibnja 2015. godine u Impact centru u Zadru, Put Stanova bb.

Više

Radionica usavršavanja učitelja, nastavnika i stručnih suradnika za provođenje građanskog odgoja i obrazovanja

U organizaciji Centra za mirovne studije i udruge Pokretač u Impact centru u Zadru od 27.-30. kolovoza 2013. godine održana je radionica za stručno usavršavanje nastavnika/ca, mentorstva te podršku u provođenju kampanja i drugih javnih aktivnosti škola u njihovim zajednicama.

Više

Edukacija - 1. modul: "Politička pismenost"

U organizaciji udruge Gong od 19.-20. lipnja 2013. godine u Impact centru u Zadru, Put Stanova bb, održana je edukacija za Političku pismenost- 1 modul. Eduakcija je bila namijenjena nastavnicima/icama i učiteljima/icama koji žele razvijati vlastite građanske, društvene i političke kompetencije te se osposobiti za kvalitetnije poučavanje građanskog odgoja i obrazovanja u školi, s osobitim naglaskom na političku dimenziju.

Više

Radionica "Klubovi za zapošljavanje"

U organizaciji UNDP-a u Impact centru u Zadru, 6. i 7. svibnja 2013. godine održana je radionica "Klubovi za zapošljavanje". Na seminaru je sudjelovalo 11 predstavnika organizacija civilnoga društva iz Hrvatske. Predavači na seminaru bili su: Tatjana Dalić, pomoćnica ministra, Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Mladen Vojković, konzultant iz VYG Consulting i Teo Petričević iz Centra za eko-društveni razvoj CEDRA iz Čakovca.

Više

Radionica "Priprema prijedloga projekata u okviru EU programa"

Drugi dio edukacije za pripremu prijedloga projekata u okviru EU programa“ namijenjenu udrugama s područja Zadarske županije je održana 5. i 6. prosinca (srijeda i četvrtak) 2012. godine u IMPACT-u – Europskom centru za međusektorsku suradnju u Zadru.

Više

Radionica "Zapošljavanje u institucijama Europske unije"

U subotu, 25. kolovoza 2012. u IMPACT Centru je održana radionica Zapošljavanje u institucijama Europske unije", u suradnji s Projectus rupom i Uredom UNDP-ja u Hrvatskoj.

Više

Upravljanje projektnim ciklusom – početna radionica za udruge u području socijalne politike i zdravstva

U organizaciji Zadarske županije i UNDP ureda u Zadru u IMPACT-u – Europskom centru za međusektorsku suradnju 29. i 30. svibnja 2012. godine održana je dvodnevna uvodna radionica na temu „Upravljanje projektnim ciklusom – početna radionica za udruge u području socijalne politike i zdravstva“.

Više

Radionica "Financijsko poslovanje udruga"

U organizaciji zadarskog ureda UNDP-a i Zadarske županije, 20. lipnja 2012. godine u IMPACT-u – Europskom centru za međusektorsku suradnju, održana je radionica „Financijsko poslovanje udruga“ za registrirane udruge koje djeluju na području Zadarske županije.

Više
1/3

Pošalji upit