Pošalji upit

Izvan
okvira

Arhiva događanja Najave događanja

PREDAVANJE "ŠTO JE TO START-UP"

Predavanje pod nazivom Što je to start-up u organizaciji COIN coworking Zadar i Zadar DevelopersHub održano je u petak, 13. veljače 2015. s početkom u 18 sati u velikoj dvorani Impact centra, Put Stanova bb.

Više

GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUGE FRANAK, 17.1.2015.

Dana, 17. siječnja 2015. godine udruga Franak održala je redovnu godišnju skupštinu u Impact-Europskom centru za međusektorsku suradnju u Zadru, Put Stanova bb. Na Skupštini su se usvajala godišnja izvješća programskih i regionalnih timova, birali su se koordinatori i voditelj udruge te su se radili planovi i razrađivala strategija za 2015. godinu.

Više

Seminar o novom Zakonu o radu

U utorak, 9. prosinca 2014. godine, s početkom u 9:30 sati u Impact centru u Zadru, održan je seminar o novom Zakonu o radu u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar, a na inicijativu Sekcije intelektualnih usluga.

Više

VINSKA ŠKOLA

U organizaciji tvrtke za distribuciju vina Atrox d.o.o., 11. i 12. studenoga 2014. godine u Impact centru u Zadru održan je seminar o vinima "Vinska škola" za kupce, restorane i cafe barove.

Više

SASTANAK UPRAVLJAČKOG ODBORA I SASTANAK TEHNIČKO – ZNANSTVENOG SAVJETODAVNOG ODBORA ZA UPRAVLJANJE MORSKIM RESURSIMA NA PROJEKTU ECOSEA

Dana 8. i 9. rujna 2014. godine u prostorijama IMPACT Centru u Zadru, Put Stanova bb održan je sastanak Upravljačkog odbora i sastanak Tehničko – znanstvenog savjetodavnog odbora za upravljanje morskim resursima na projektu ECOSEA – Zaštita, unapređivanje i integrirano upravljanje morskim okolišem i prekograničnim prirodnim resursima.

Više

ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA „EE MAREX – ENERGY EFFICIENCY MANUFACTURE IN MAREX-ELEKTROSTROJ“ TVRTKE MAREX-ELEKTROSTROJ D.O.O. ZADAR

U organizaciji tvrtke Marex-elektrostroj d.o.o. Zadar, održana je završna konferencija projekta „EE MAREX – Energy Efficiency manufacture in Marex-elektrostroj“ 11. kolovoza 2014. godine u Impact centru, Zadar, Put Stanova bb s početkom u 11 sati.

Više

Seminar 1. modul pod nazivom Politička pismenost

Dana 30.6. i 1.7.2014. u Impact centru u Zadru održan je 1. modul GONG-ove edukacije za građansku pismenost. Cilj edukacije je doprinos razvoju građanskih, društvenih i političkih kompetencija samih nastavnika te osposobljavanje za kvalitetniju podršku razvoju građanske kompetencije učenika.

Više

PREDSTAVLJANJE PROGRAMA “PODUZETNIČKI IMPULS 2014.”

Za poduzetnike i obrtnike na zadarskom području Poduzetnički impuls za 2014. godinu predstavljen je u utorak, 25. veljače 2014., u prostorijama IMPACT centra, Put Stanova b.b.,  u Zadru.

Više
3/15

Pošalji upit