Pošalji upit

Izvan
okvira

Arhiva događanja Najave događanja

Catalys Škola Lokalnog Razvoja

Catalys Škola Lokalnog Razvoja u organizaciji Catalys-a iz Londona u suradnji s Europskim edukacijskim forumom, Ministarstvom vanjskih i europskih poslova, LEADER mrežom Hrvatske i EDIC-a održana je 29. i 30. listopada 2015. godine u Impact centru u Zadru.

Više

Predavanje Uzgoj smilja „Nova poslovna mogućnost za Vaš OPG“- savjetovanje i iskustva iz prakse

Udruga za ruralni razvoj Ravni kotari u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije AGRR-om organizirala 20. listopada 2015. godine u Impact centru Zadar predavanje na temu UZGOJ SMILJA: „Nova poslovna mogućnost za Vaš OPG“- Savjetovanje i iskustva iz prakse.

Više

Edukacija za energetske suradnike i energetske savjetnike

U organizaciji Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) i Hrvatskog instituta Hrvoje Požar 15. i 16. listopada 2015. godine u prostorima IMPACT – Europskog centra za međusektorsku suradnju održane su dvije edukacije: Edukacija za energetske suradnike i Edukacija za energetske savjetnike.

Više

Predstavljenje završnog izvješća UNDP terenskog ureda u Zadru

U organizaciji UNDP-a, 13. listopada 2015. godine održana je završna prezentacija rada terenskog ureda u Zadru. Ured UNDP-a Croatia u Zadru u 9 godina svog postojanja djelovao je na raznim projektima diljem županije od čega se mogu izdvojiti Seljačka tržnica, razni projekti za promicanje korištenja solarne energije te projekti gospodarskog oporavka otoka.

Više

Regionalna škola Policy analiza za aktiviste-istraživače

U suradnji s Odsjekom za sociologiju Sveučilišta u Zadru, u zadarskom Impact centru od 5. do 9. listopada održana je treća po redu GONG-ova regionalna škola Policy analize za aktiviste-istraživače. Tema ovogodišnje Regionalne škole je "Moć broja u političkom odlučivanju", a njezin je fokus na kritičkom razumijevanju i primjeni kvantitativnih istraživačkih metoda u policy istraživanjima i javnom zagovaranju.

Više

Posjet učenika osnovnih škola

U organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva organiziran je posjet osnovnih škola , dobitnika godišnjih nagrada "Otisak srca" za volonterstvo osnovnim i srednjim školama.

Više

Sastanak projektnih partnera HERA - Upravljanje održivim turizmom zasnovanim na zajedničkom kulturnom nasljeđu Jadrana

U organizaciji Zadarske zupanije održan je sastanak projektnih partnerana projektu HERA - Upravljanje održivim turizmom zasnovanim na zajedničkom kulturnom nasljeđu Jadrana, financiranom iz Programa prekogranične suradnje IPA Adriatic. Cilj projekta HERA je razviti zajedničku prekograničnu platformu za upravljanje i promociju održivog turizma na jadranskom području baziranog na zajedničkom kulturnom naslijeđu.

Više
1/15

Pošalji upit