Pošalji upit

Izvan
okvira

Najave događanja Arhiva događanja

Nacionalna zaklada je u suradnji s Europskom zakladom za filantropiju i društveni razvoj prošle godine nagradila 5 (pet) zadarskih škola za zajedničku inicijativu razvoja filantropije u zajednici na koju ih je potaknulo uključivanje u Tjedan filantropije 2017. godine.

Učenici Osnovne škole Petra Preradovića, Osnovne škole Šime Budinića, Osnovne škole Stanovi, Osnovne škole Sv. Filipa i Jakova te Klasične gimnazije Ivana Pavla II. Zadar u vidu ove inicijative zajednički su osmislili slikovnicu koja se bavi temeljnim ljudskim vrijednostima. Slikovnicu su danas učenici zajedno sa svojim profesorima/mentorima predstavili u Kneževoj palači u Zadru a svojim recitalima, zbornim izvedbama te izložbom likovnih radova ostavili otisak dobrote na veliki broj onih koji su ih došli podržati.

Više

Nacionalna zaklada organizirala dvodnevnu radionicu za korisnike bespovratnih sredstava

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva od 2. do 3. svibnja 2018. godine u IMPACT centru u Zadru održava dvodnevnu radionicu podrške provedbi projekata za korisnike bespovratnih sredstava dodijeljenih temeljem Poziva “​Podrška razvoju partnerstava organizacija civilnog društva i visokoobrazovnih ustanova za provedbu programa društveno korisnog učenja”. Svrha ove radionice je osnaživanje korisnika bespovratnih sredstava za izradu što kvalitetnije dokumentacije vezano uz provedbu projekata te izvještavanje o provedbi s ciljem posrednog ubrzanja postupka izvještavanja.

Više

Nacionalna zaklada organizirala izobrazbu za korisnike institucionalne podrške

Nacionalna zaklada organizirala je 5. i 6. travnja 2018. godine prvi ciklus izobrazbi u IMPACT centru u Zadru na temu „Kvalitetna priprema prijava na ESF natječaje“ te „Društveno poduzetništvo: od teorije do prakse“ za korisnike institucionalnih podrški.

Više

Nacionalna zaklada organizirala izobrazbu za 8. i 9. Centar znanja za društveni razvoj

Nacionalna zaklada organizirala je od 12. do 16. ožujka 2018. godine u IMPACT centru u Zadru izobrazbu na temu "Društveno poduzetništvo: od teorije do prakse" te " Kvalitetna priprema prijava na ESF natječaje" za 13 saveza osoba s invaliditetom koji čine 8. Centar znanja te 15 udruga iz Domovinskoga rata koje čine 9. Centar znanja za društveni razvoj.

Više

Održan koordinacijski sastanak Centara znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u IMPACT Centru u Zadru, 6. i 7. studenog 2017. godine održala je koordinacijski sastanak s predstavnicima udruga uključenih u 9 centara znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj. Na sastanku su predstavljena unapređenja u provedbi Razvojne suradnje te Strategija djelovanja za nadolazeće razdoblje.

Više

Tjedan Filantropije u Zadru

Republika Hrvatska se ove godine po drugi put uključila u obilježavanje Europskog dana filantropije i zakladništva koji se u cijeloj Europi obilježava 1. listopada, pa je tako od 25. rujna do 2. listopada u većim gradovima u Hrvatskoj održan Tjedan filantropije.

Više

Nacionalna zaklada povodom obilježavanja Europskog dana filantropije i zakladništva organizira središnje događanje Tjedna filantropije u Zadru od 30. rujna do 2. listopada 2017. godine

Republika Hrvatska se ove godine po drugi put uključuje u obilježavanje Europskog dana filantropije i zakladništva koji se u cijeloj Europi obilježava 1. listopada.

Više

Prezentacija projekta “Hrvatski otočni proizvod” u Impact centru

Grad Zadar, Upravni odjel za razvitak otoka i zaštitu okoliša i Zadarska županija, Upravni odjel za poljoprivredu, organiziraju prezentacije projekta „Hrvatski otočni proizvod“ za sve postojeće i potencijalne otočne proizvođače s područja Zadarske županije te sadašnje i buduće organizatore manifestacija, koje u svom programu imaju ili su zainteresirani imati izlagače s oznakom „Hrvatski otočni proizvod“ s područja Zadarske županije.

Više
1/18

Pošalji upit