Pošalji upit

Izvan
okvira

Vijesti Najnovije vijesti

RASPISAN NATJEČAJ ZA DODJELU FINANCIJSKE PODRŠKE U PODRUČJU MEĐUNARODNE RAZVOJNE SURADNJE

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova objavilo je natječaj za dodjelu financijske podrške organizacijama civilnog društva u području međunarodne razvojne suradnje iz sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2014. godinu.

Više

OBJAVLJENA PITANJA I ODGOVORI U OKVIRU POZIVA NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA - DODJELA SREDSTAVA IZ EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA

Ured Vlade RH za udruge objavio je odgovore na pitanja potencijalnih prijavitelja na Pozive na dostavu projektnih prijedloga "Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za pružanje socijalnih usluga" i "Mikro projekti podrške inovativnim aktivnostima malih organizacija civilnog društva za lokalni ...

Više

NACIONALNA ZAKLADA RASPISALA PET NATJEČAJA I JEDAN POZIV ZA ISKAZ INTERESA

Nacionalna zaklada danas je raspisala pet natječaja od kojih su tri natječaja za odobravanje financijskih oblika podrški, dva za dodjelu nagrada te jedan poziv za iskaz interesa. Raspisan je natječaj za projekte demokratizacije i razvoja civilnoga društva, natječaj za dodjelu institucionalnih podrški u području demokratizacije društva te u području djelovanja udruga mladih i za mlade ...

Više

OBJAVLJENI NATJEČAJI ZA DVA PROGRAMA DODJELE BESPOVRATNIH SREDSTAVA U OKVIRU EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske objavio je natječaje za dva programa dodjele bespovratnih sredstava u okviru Operativnog programa "Razvoj ljudskih potencijala" 2007. – 2013.:"Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za pružanje socijalnih usluga" i "Mikro projekti podrške inovativnim aktivnostima malih organizacija civilnog društva za lokalni razvoj" iz Europskog socijalnoga fonda.

Više

RASPISAN NATJEČAJ ZA GRAĐANSKE AKCIJE "NAŠ DOPRINOS ZAJEDNICI"

Četiri regionalne zaklade – partneri Nacionalne zaklade u provedbi Programa decentralizacije financijskih podrški razvoju civilnoga društva, raspisale su danas natječaj za građanske akcije "Naš doprinos zajednici".

Više

NACIONALNA ZAKLADA ODABRANA JE ZA PROVEDBENO TIJELO FONDOVA EUROPSKOG GOSPODARSKOG PROSTORA I KRALJEVINE NORVEŠKE (EGP/NF)

Poziv organizacijama civilnoga društva da putem ankete izraze svoje mišljenje o budućim pozivima/natječajima Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju, otvorila se mogućnost korištenja fondova zemalja Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške. Kraljevina Norveška, Kneževina Lihtenštajn i Island od 1994. godine financiraju ...

Više

OBJAVLJEN POZIV ZA PREDFINANCIRANJE U OKVIRU PROGRAMA EUROPA PLUS U 2014. GODINI

Nacionalna zaklada danas je objavila Poziv za predfinanciranje u okviru Programa Europa Plus u 2014. godini koji organizacijama civilnoga društva iz Republike Hrvatske omogućuje predfinanciranje provedbe projekata ugovorenih u okviru programa Europske unije.

Više

ANKETNI UPITNIK O USLUGAMA IMPACT UREDA U BRUXELLESU

IMPACT ured za međusektorsku suradnju i dijalog u Bruxellesu (IMPACT ured - Bruxelles) osnovan je u listopadu 2009. godine, kao rezultat suradnje između Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i Europske službe za građansku akciju, a zamišljen je kao višegodišnji projekt, čiji je osnovni cilj uspostaviti odnose organiziranog civilnoga društva u Hrvatskoj s institucijama EU u Bruxellesu te europskih mreža organizacija civilnoga društva.

Više

Pošalji upit