Pošalji upit

Izvan
okvira

KONFERENCIJA „MREŽA MLADIH PODUZETNIKA" ,18.-19. 03. 2015.

U organizaciji udruge Mladi poduzetnik Hrvatska u Impact centru u Zadru, Put Stanova bb, održati će se konferencija pod nazivom „Mreža mladih poduzetnika" od 18.-19. ožujka 2015. godine.

Cilj konferencije je otvoriti dijalog između donosioca odluka i mladih koji žele postati poduzetnici, ili to već jesu, a čijom će se razmjenom znanja, informacija i iskustava naposljetku izraditi stručan dokument koji će sadržavati smjernice i politike za razvoj poduzetništva kod mladih osoba na regionalnoj i lokalnoj razini.

O važnosti ovog projekta govori i činjenica da je financiran od strane Europske Unije, odnosno Erasmus+ programa koji obuhvaća sve europske i međunarodne programe i inicijative Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta.

„Radi se o projektu namijenjenom svim mladim poduzetnicima i onima koji bi to željeli postati, odnosno svima onima koji imaju ideje i  žele stvarati posao za sebe i za druge. Jako nam je drago što su naš projekt pod motom Pokrenimo ideje zajedno! prepoznale i institucije Europske Unije, što je omogućilo da sve tri konferencije budu u potpunosti besplatne za sve sudionike. Ovaj projekt je početak i samo jedna od predviđenih aktivnosti Udruge vezanih uz poduzetništvo mladih.

Prvi dan konferencije predviđen je za razgovor s donosiocima odluka s državne, lokalne i regionalne razine o politikama koje državna i lokalna samouprava te Europska Unija, imaju za mlade, male i srednje poduzetnike, ali i s uspješnim poduzetnicima iz RH i EU koji će prisutnima govoriti o svojim iskustvima i  preprekama, mogućnostima i osobnoj motivaciji. U drugom dijelu skupa sudionici će se moći upoznati s mogućnostima financiranja poslovanja kroz strukturne fondove EU, kada će uspješni konzultanti iz RH govoriti o mogućnostima povlačenja sredstava za mlade poduzetnike s konkretnim primjerima iz Europske Unije.

Više:                

Prijavnica

 

Program

Pošalji upit