Pošalji upit

Izvan
okvira

Najave događanja Arhiva događanja

OKRUGLI STOL "'REPARACIJE CIVILNIH ŽRTAVA RATA", 27.11.2014.

Zbog dugogodišnjeg javnog upozoravanja na značaj procesuiranja ratnih zločina, kao i važnost uvažavanja sudbina kroz priznavanje prava civilnim žrtvama rata Documenta - Centar za suočavanje s prošlošću, Europski dom Vukovar i Zajednica udruga civilnih stradalnika Domovinskog rata Hrvatske organiziraju ...

Više

RADIONICA: "STRATEŠKO PROGRAMIRANJE LOKALNIH RAZVOJNIH STRATEGIJA (LRS) U OKVIRU PRIPREMA I PROVEDBE MJERE 19 PRR RH 2014-2020.", 19.-21.11.2014.

LEADER mreža Hrvatske u partnerstvu sa Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva i Ministarstvom poljoprivrede temeljem "Sporazuma o Razvojnoj suradnji kroz programske podrške za umreženo i učinkovito djelovanje udruga-lokalnih akcijskih grupa" provodi petu stručnu radionicu.

Više

NACIONALNA KONFERENCIJA PROJEKTA GUARDEN, 7.10.2014.

U organizaciji Razvojne agencije Zadarske županije, 7. listopada 2014. godine održati će se Nacionalna konferencija projekta GuardEn. Konferencija počinje prezentacijom projekta, nakon toga slijede teme: Ključni izazovi na području zaštite tla, Poljoprivreda i okoliš s naznakama za zaštitu tla i voda, Stanje i problematika zaštite tla i voda na području Zadarske županije i Primjeri dobre prakse - zaštita tla i voda.

Više

SASTANAK PARTNERA PROJEKTA BLUENE, 25. I 26.9.2014.

U organizaciji Razvojne agencije Zadarske županije, od 25.-26. rujna 2014. godine, u Impact centru u Zadru, Put Staniva bb, održati će se drugi sastanak partnera projekta BLUENE. Projekt BLUENE financiran je iz programa Mediteran, a bavi se istraživanjem potencijala za iskorištavanje energije mora, takozvane plave energije (blue energy), na području Mediterana.

Više

SASTANAK UPRAVLJAČKOG ODBORA I SASTANAK TEHNIČKO – ZNANSTVENOG SAVJETODAVNOG ODBORA ZA UPRAVLJANJE MORSKIM RESURSIMA NA PROJEKTU ECOSEA, 8. I 9.9.2014.

U organizaciji Zadarske županije 8. i 9. rujna 2014. godine u prostorijama IMPACT Centra u Zadru, Put Stanova bb održati će se sastanak Upravljačkog odbora i sastanak Tehničko – znanstvenog savjetodavnog odbora za upravljanje morskim resursima na projektu ECOSEA – Zaštita, unapređivanje i integrirano upravljanje morskim okolišem ...

Više

RADIONICA “PRIPREMA PROJEKATA I PODRŠKA ESF KORISNICIMA” , 4. I 5.9.2014.

U sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” kojeg provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, u Impact centru u Zadru, Put Stanova bb, 4. i 5. rujna 2014. godine održati će se dvodnevna radionica ...

Više

RADIONICA "OD PROJEKTNE IDEJE DO USPJEŠNE PRIJAVE NA ESF NATJEČAJ", 25.-26.8. I 27.28.8.2014.

U sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” kojeg provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, od 25.-28. kolovoza 2014. godine u Impact centru u Zadru, Put stanova bb održati će se 2 dvodnevne radionice ...

Više

ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA „EE MAREX – ENERGY EFFICIENCY MANUFACTURE IN MAREX-ELEKTROSTROJ“ TVRTKE MAREX-ELEKTROSTROJ D.O.O. ZADAR, 11.8.2014.

U organizaciji tvrtke Marex-elektrostroj d.o.o. Zadar, održati će se završna konferencija projekta „EE MAREX – Energy Efficiency manufacture in Marex-elektrostroj“ 11. kolovoza 2014. godine u Impact centru, Zadar, Put Stanova bb s početkom u 11 sati.

Više
4/18

Pošalji upit